De Klassieker
De klassieker Kook de eieren in ruim kokend water in 10 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water en pel ze..
Ingrediënten
- 6 eieren
- 1/4 kop mayonaise
- 1 theelepel witte azijn
- 1 theelepel gele mosterd
- 1/8 theelepel zout Versgemalen zwarte peper Gerookte Spaanse paprika , voor de garnering
Klassieke gevulde eieren recept
Kook de eieren in ruim kokend water in 10 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water en pel ze. Pel de eieren en maak ze schoon onder koud stromend water. Voorzichtig drogen met keukenpapier. Snijd de eieren in de lengte doormidden, verwijderen de eidooiers uit het eiwit en plaats deze in een kom, plaats het eiwit op een serveerschaal. Prak de dooiers in een fijne met behulp van een vork. Voeg mayonaise , azijn, mosterd , zout en peper en meng het goed. Schep het mengsel in de spuitzak en vul er de halve eiwitten mee. Bestrooi met paprikapoeder. Heel veel plezier bij het maken van deze klassieke gevulde eieren recept