Gevulde eieren met fijn gehakte augurken
cht heel iets anders gevulde eieren met fijn gehakte augurken. Dit recept kom je niet veel tegen op internet maar zeker niet minder lekker dan de andere recepten. Ik zou zeggen probeer het eens!
Ingrediënten
12 eieren
1/4 kopje mayo
1 theelepel gele mosterd
2 theelepels fijn gehakte augurken
1 theelepel augurk sap
1 theelepel suiker
1 theelepel witte azijn
Hete saus, zoals Tabasco
Zout en zwarte peper
Paprika, voor beregening
Gevulde eieren met fijn gehakte augurken recept
bereiding
Vul een grote pan met genoeg water om de eieren zodat de eieren onder water komen te staan, breng het water aan de kook. Met behulp van een schuimspaan laat je de eieren zachtjes in het kokende water zakken. Dek af en laat gedurende 10 minuten koken. Haal de eieren van het vuur en laat ze schrikken onder koud stromend water tot het volledig afgekoeld.
Pel de eieren , snijd doormidden en haal met de punt van een mes de eidooiers uit het eiwit. Voeg de mayo, mosterd, fijn gehakte augurken, augurk sap, suiker, azijn, hete saus en zout en peper naar smaak toe en meng met een vork tot goed tot een gladde pasta.
Met behulp van een kleine lepel, vul elk ei witte helft met een royale theelepel vulling. Lichtjes bestrooien met paprikapoeder te garneren .
Gevulde eieren met fijn gehakte augurken probeer eens!