Gevulde eieren met kerrie

0
62
Gevulde-eieren-met-kerrie
Aantal personen: 3

 

Deze gevulde eieren zijn zo goed dat ik ze alleen maar kan maken onder begeleiding, of anders eet ik ze allemaal voordat het tijd om hen te dienen! Een zeer snel en makkelijk voorgerecht.

Ingrediënten

    • 6 eieren
    • 4 eetlepels mayonaise
    • 1 tot 2 theelepels madras curry pasta
    • 1 theelepel citroensap

Bereiding

1De eieren koken voor ongeveer 10 tot 12 minuten
Verwijder de dooiers met een theelepel, plaats ze in een kom met de mayonaise, curry pasta en citroensap, mix tot een gladde consistentie.

2Doe het aangemaakte ei mengsel terug in de gehalveerde eiwitten
Strooi er wat paneermeel over en zet de gevulde eieren met kerrie even onder de grill om er een mooi bruin korstje op te laten komen.

3Probeer niet om ze allemaal te eten voordat de gasten arriveren! :-).

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here