De Klassieker

0
4
creamy-deviled-eggs
Aantal personen: 4

De klassieker doet het altijd goed op elk feestje!

Ingrediënten

  • 6 eieren
  • 1/4 kop mayonaise
  • 1 theelepel witte azijn
  • 1 theelepel gele mosterd
  • 1/8 theelepel zout Versgemalen zwarte peper
  • Gerookte paprika , voor de garnering

Bereiding

1Kook de eieren in ruim kokend water in 10 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water en pel ze.

 

2Pel de eieren en maak ze schoon onder koud stromend water. Voorzichtig drogen met keukenpapier.

 

3Pel de eieren en maak ze schoon onder koud stromend water. Voorzichtig drogen met keukenpapier.

 

4Prak de dooiers in een fijne met behulp van een vork. Voeg mayonaise , azijn, mosterd , zout en peper en meng het goed.

 

5Schep het mengsel in de spuitzak en vul er de halve eiwitten mee. Bestrooi met paprikapoeder. Heel veel plezier bij het maken van deze klassieke gevulde eieren recept.

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here