Gevulde eieren met blauwe kaas

0
11
Gevulde-eieren-met-blauwe-kaas
Aantal personen: 4

Voor veel kaasliefhebbers is blauwe kaas het hoogtepunt van de kaasplank.

Ingrediënten

  • 6 eieren
  • 3 eetlepels mayonaise
  • 1 eetlepel gekocht romige mierikswortelsaus
  • 100 gram hete pepersaus
  • 28 gram (1/4 kopje) verkruimelde blauwe kaas
  • 12 hele rokerij amandelen
  • 1 eetlepel gehakte verse bieslook

Bereiding

1Kook de eieren in ruim kokend water in 10 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water en pel ze.

 

2Laat de eieren op kamertemperatuur komen.

 

3Pel de eieren; snijd in de lengte doormidden. Verwijder dooiers; plaatsen in een middelgrote kom.Roer de mayonaise, mierikswortel saus en hete pepersaus, prak de dooiers tot een gladde massa. Roer de blauwe kaas er kort en voorzichtig doorheen. Lepel het mengsel in eiwit helften.

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here