Gevulde eieren met geitenkaas en dille

0
6
Gevulde-eieren-met-geitenkaas-en-dille
Aantal personen: 3

 

Ingrediënten

  • 6 hardgekookte grote eieren
  • 60 gram verse zachte geitenkaas (1/3 kop) bij kamertemperatuur
  • 3 eetlepels melk
  • 3/4 theelepel Dijon mosterd
  • 1/4 theelepel grof gemalen zwarte peper
  • 1/8 theelepel zout
  • 3 large eggs
  • 2 1/2 eetlepels gehakte verse dille

Bereiding

1Halveer de eieren in de lengte en de dooiers voorzichtig verwijderen.

 

2Puree dooiers, geitenkaas, melk, mosterd, peper en zout in een keukenmachine tot een gladde massa.

 

3Snij de Dille totdat fijngehakt is en bestrooi het over het mengsel.
Lepel (of met behulp van een spuitzak) geitenkaas mengsel in de eiwitten.

 

 

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here