Gevulde eieren met tonijn
Hardgekookte eieren gevuld met een lichte tonijn gemengd met selderij, rode ui, mayonaise en citroensap geeft een geweldig gevulde eieren met heerlijke smaken. Als je van eieren en tonijn salade houdt, probeer dan dit recept. Zo lekker! Ze zijn licht, romig en zo verslavend, wed dat je niet slechts één eten!
Ingrediënten
- grote eieren – hardgekookte
- 2 blikjes tonijn met olijfolie (liever geïmporteerde Italiaanse Tuna)
- 1 citroen -juiced
- 1 stengel bleekselderij – gehakt
- 1/4 kopje rode ui – gehakt
- 1 tot 2 eetlepels. mayonaise
- vers gemalen peper naar smaak
Ik hou van eieren en ik hou van tonijn, dus is het echt genieten om deze twee te combineren voor dit recept. Ik was zo onder de indruk van de mooie presentatie en hoe licht en lekker ze waren! Ik dacht bij mezelf -wow- wat een leuke twist aan de gevulde eieren , en met meer eiwitten en omega-3’s! . Een heerlijke gevulde ei recept, moet je echt eens proberen!!
Dit zijn eenvoudige hardgekookte eieren gevuld met pittige citroen tonijnsalade, dan gegarneerd met verkruimelde dooiers bovenop. Ze maken een geweldig voorgerecht te serveren op elk feest;geweldig om te serveren bij een brunch of lunch met vrienden en familie. Serveer ze wel gekoeld. Ze zijn echt geweldig op elk gewenst moment.