Gevulde eieren met tonijn

0
13
Gevulde-eieren-met-tonijn
Aantal personen: 4

Hardgekookte eieren gevuld met een lichte tonijn gemengd met selderij, rode ui, mayonaise en citroensap geeft een geweldig gevulde eieren met heerlijke smaken.

Ingrediënten

  • 6 grote eieren – hardgekookte
  • 2 blikjes tonijn met olijfolie (liever geïmporteerde Italiaanse Tuna)
  • 1 citroen -juiced
  • 1 stengel bleekselderij – gehakt
  • 1/4 kopje rode ui – gehakt
  • 1 tot 2 eetlepels. mayonaise
  • vers gemalen peper naar smaak

Bereiding

1Kook 6 grote eieren in water gedurende ongeveer 6 tot 10 minuten. Af laten koelen!

 

2Pel de eieren. Opzij zetten.Open blikjes tonijn. Tap de olie van de tonijn af
Bewaar de tonijn in een middelgrote kom.

 

3Voeg selderij, rode ui, mayonaise, en zwarte peper toe.
Knijp vers citroensap in de tonijn mengsel en meng het goed.

 

4Neem elk ei en snijd in de helft.
Verwijder voorzichtig de dooiers. Meng 4-5 dooiers in de tonijn mengsel, en behouden de resterende dooiers voor later.

5Op een serveerschaal, maak een bedje van sla door de vaststelling van een paar stukken. Met behulp van een lepel en vul elk ei met tonijnsalade mengsel en plaats op de schotel.
Verkruimel resterende dooiers over de eieren als garnering.
Serveer ze gekoeld.

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here