Gevulde paaseieren

0
4
Gevulde-paaseieren

Geen zin in gekookte eieren? Deze staan ook prachtig bij het paasontbijt. Gevuld met citroenkwarktaart, onwijs lekker!

Ingrediënten

  • chocolade paaseitjes (hol)
  • Dr. Oetker Mix voor Kwarktaart Naturel (zonder bodem)
  • magere kwark citroen
  • slagroom
  • water
  • Lemon Curd

Bereiding

1Begin met de holle paaseieren. Snij voorzichting de bovenkantjes er vanaf. Dit hoeft niet recht want je echte ei is immers ook nooit recht wanneer je deze pelt. Zet de eieren in een eierdopje even aan de kant.

 

2Maak nu het beslag voor de kwarktaart zoals vermeld staat op de verpakking.

 

3Als je kwarkmix klaar is, schenk je deze voorzichtig in de holle chocolade eieren. Je vult de eieren precies tot het randje. Laat de eieren 5 min in de koelkast staan.

 

4Haal na 5 minuten de eieren uit de koelkast en lepel met een klein lepeltje een bolletje ui het midden van het gevulde ei. Je hebt nu een ei met een klein kuiltje in het midden. Dit kuiltje vul je voorzichtig met lemoncurd en zo heb je de eierdooier gemaakt. Herhaal dit met alle andere eieren en zet ze weer voor ruim 2 uur terug in de koelkast.

 

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here