Gevulde eieren met pesto

0
4
Pesto-gevulde-eieren
Aantal personen: 2

Geef een zomerse draai aan de klassieke gevulde eieren recept met een paar lepels van verse basilicum pesto.

Ingrediënten

  • 4 grote eieren
  • 2 eetlepels. mayonaise
  • 1-1 / 2 eetlepel. basilicum pesto (bij voorkeur zelfgemaakte)
  • Hete pepersaus
  • Zeezout en versgemalen zwarte peper
  • Paprika of kleine blaadjes basilicum, ter garnering (optioneel)

Bereiding

1Vul een grote pan met genoeg water om de eieren zodat de eieren onder water komen te staan, breng het water aan de kook. Met behulp van een schuimspaan laat je de eieren zachtjes in het kokende water zakken. Dek af en laat gedurende 10 minuten koken.

 

2Snijd de eieren voorzichtig in de lengte door.Haal met de punt van een mes de eidooiers uit het eiwit.

 

3Voeg de mayonaise, pesto, en hete saus op smaak en blijven pureer tot een gladde massa. Breng op smaak met zout en peper.

 

4Met een lepel gelijke hoeveelheden van het mengsel in de holtes van de eiwitten. Wanneer klaar om te serveren, bestrooi met een beetje paprikapoeder of garneer met blaadjes basilicum als u dat wenst.

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here