De Klassieker

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

6 eieren
1/4 kop mayonaise
1 theelepel witte azijn
1 theelepel gele mosterd
1/8 theelepel zout Versgemalen zwarte peper
Gerookte Spaanse paprika , voor de garnering

De Klassieker

De enige echte

De klassieker doet het altijd goed op elk feestje!

  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Directions

 

Steps

1
Done
10 min

Eieren koken

Kook de eieren in ruim kokend water in 10 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water en pel ze.

2
Done

Pel de eieren en maak ze schoon onder koud stromend water. Voorzichtig drogen met keukenpapier

3
Done




4
Done
15 min

Pel de eieren en maak ze schoon onder koud stromend water. Voorzichtig drogen met keukenpapier

5
Done

Prak de dooiers in een fijne met behulp van een vork. Voeg mayonaise , azijn, mosterd , zout en peper en meng het goed.

6
Done

Schep het mengsel in de spuitzak en vul er de halve eiwitten mee. Bestrooi met paprikapoeder. Heel veel plezier bij het maken van deze klassieke gevulde eieren recept

admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Gevulde eieren met kreeft
previous
Gevulde eieren met kreeft
SPAANSE GEVULDE EIEREN
next
SPAANSE GEVULDE EIEREN

Add Your Comment