• Home
  • Ge­vul­de ei­e­ren met fo­rel allerhande
6 0
Ge­vul­de ei­e­ren met fo­rel allerhande

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

6 eieren
2 el mayonaise
1 tl dijonmosterd
125 g gerookte forelfilet
2 el verse dille
1 bakje tuinkers

Ge­vul­de ei­e­ren met fo­rel allerhande

Misschien wel het allerlekkerste Hollandse borrelhapje! Zoals het 'hoort' met mayonaise en mosterd. Maar als verrassend ingrediënt doen wij forel in de vulling.

  • Serves 3
  • Medium

Ingredients

Directions

Steps

1
Done

Kook de eieren in 8 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en halveer ze in de lengte.

2
Done

Haal de eidooiers eruit en doe in de keukenmachine of het bakje van de staafmixer

3
Done




4
Done

Leg de gehalveerde eieren op een serveerschaal met de snijkant naar boven.

5
Done

Voeg de mayonaise, mosterd, forel en dille toe aan de eidooiers en maal fijn. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

6
Done

Schep de vulling in een spuitzak en vul de eieren ermee. Garneer elk ei met wat tuinkers.

admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
GEVULDE EIEREN MET KNOFLOOK
previous
GEVULDE EIEREN MET KNOFLOOK

Add Your Comment