3 0
Gevulde eieren met bacon en cheddar

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

12 eieren
4 plakken bacon
120 ml mayonaise
2 el geraspte cheddar
1 el mosterd
peper en zout

Gevulde eieren met bacon en cheddar

Cheddar is een gele, bijna oranje, kaas die een kenmerkende pittige smaak heeft. De kaas wordt gemaakt van koemelk. Oorspronkelijk werd de kaas alleen gemaakt in Cheddar, een dorpje in het Verenigd Koninkrijk.

  • Serves 8
  • Medium

Ingredients

Directions

Steps

1
Done

Doe de eieren in een pan en giet er koud water bij. Breng het water aan de kook en haal de pan dan direct van het vuur. Laat met de deksel op de pan ongeveer 13 minuten staan.

2
Done

Haal dan de eieren uit het water en laat ze afkoelen onder een koude kraan of in een bak met koud water. Bak ondertussen in een koekenpan de bacon krokant.

3
Done

Bak het op middelhoog vuur zodat het aan alle kanten even bruin is. Laat even uitlekken op wat keukenpapier en verkruimel het dan. Houd het even apart.

4
Done




5
Done

Pel de hardgekookte eieren, snijd de eieren voorzichtig in de lengte doormidden. Haal met de punt van een mes de eidooiers uit het eiwit.

6
Done

Gebruik ene staafmixer om het eigeel, de mayonaise de bacon (laat een klein beetje over ter garnering) en de kaas te pureren tot een glad mengsel. Breng op smaak met peper en zout. Vul de gehalveerde eieren met een spuitzak en garneer de eieren met een beetje verkruimelde bacon

admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
GEVULDE EIEREN MET KERRIE
previous
GEVULDE EIEREN MET KERRIE
GEVULDE EIEREN MET KNOFLOOK
next
GEVULDE EIEREN MET KNOFLOOK

Add Your Comment