GEVULDE EIEREN MET GEITENKAAS EN DILLE

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

6 hardgekookte grote eieren
60 gram verse zachte geitenkaas (1/3 kop) bij kamertemperatuur
3 eetlepels melk
3/4 theelepel Dijon mosterd
1/4 theelepel grof gemalen zwarte peper
1/8 theelepel zout
2 1/2 eetlepels gehakte verse dille

GEVULDE EIEREN MET GEITENKAAS EN DILLE

Heerlijk met geitenkaas

Ingredients

Directions

Steps

1
Done

Halveer de eieren in de lengte en de dooiers voorzichtig verwijderen.

2
Done

Puree dooiers, geitenkaas, melk, mosterd, peper en zout in een keukenmachine tot een gladde massa

3
Done




4
Done

Snij de Dille totdat fijngehakt is en bestrooi het over het mengsel.
Lepel (of met behulp van een spuitzak) geitenkaas mengsel in de eiwitten.

admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
GEVULDE PAASEIEREN
previous
GEVULDE PAASEIEREN
Russische-Eieren
next
Russische Eieren

Add Your Comment