3 0
GEVULDE EIEREN MET HEKS’NKAAS

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

4 eieren, hardgekookt en afgekoeld
2 eetlepels HEKS’NKAAS
(versgemalen) witte peper
zout

GEVULDE EIEREN MET HEKS’NKAAS

Heksenkaas is niet alleen lekker op een cracker of boterham, maar ook zeer geschikt om te verwerken in andere gerechten. In gevulde eieren of eiersalade bijvoorbeeld!

  • Serves 2
  • Easy

Ingredients

Directions

Steps

1
Done

Snijd de eieren in de lengte doormidden en verwijder de eidooiers.

2
Done

Doe de eidooiers in een kommetje en prak ze fijn (houd evt. wat eigeelkruimels achter voor de decoratie). Roer hier de HEKS’NKAAS door en breng op smaak met (versgemalen) witte peper en zout.

3
Done

Schep of spuit het mengsel in de eiwithelften en bestrooi met de achtergehouden eigeelkruimels. Eventueel een takje peterselie gebruiken als decoratie.

4
Done




admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
SPAANSE GEVULDE EIEREN
previous
SPAANSE GEVULDE EIEREN
GEVULDE EIEREN MET KRAB
next
GEVULDE EIEREN MET KRAB

Add Your Comment