4 0
Gevulde eieren met tonijn

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

6 grote eieren – hardgekookte
2 blikjes tonijn met olijfolie (liever geïmporteerde Italiaanse Tuna)
1 citroen -juiced
1 stengel bleekselderij – gehakt
1/4 kopje rode ui – gehakt
1 tot 2 eetlepels. mayonaise
vers gemalen peper naar smaak

Gevulde eieren met tonijn

Hardgekookte eieren gevuld met een lichte tonijn gemengd met selderij, rode ui, mayonaise en citroensap geeft een geweldig gevulde eieren met heerlijke smaken.

  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

Directions

Steps

1
Done

Kook 6 grote eieren in water gedurende ongeveer 6 tot 10 minuten. Af laten koelen!.

2
Done

Pellen de eieren. Opzij zetten.Open blikjes tonijn. Tap de olie van de tonijn af
Bewaar de tonijn in een middelgrote kom.

3
Done

Voeg selderij, rode ui, mayonaise, en zwarte peper toe.
Knijp vers citroensap in de tonijn mengsel en meng het goe

4
Done




5
Done

Neem elk ei en snijd in de helft.
Verwijder voorzichtig de dooiers. Meng 4-5 dooiers in de tonijn mengsel, en behouden de resterende dooiers voor later.

6
Done

Op een serveerschaal, maak een bedje van sla door de vaststelling van een paar stukken. Met behulp van een lepel en vul elk ei met tonijnsalade mengsel en plaats op de schotel.
Verkruimel resterende dooiers over de eieren als garnering.
Serveer ze gekoeld.

admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
GEVULDE EIEREN MET KRAB
previous
GEVULDE EIEREN MET KRAB
PESTO GEVULDE EIEREN
next
PESTO GEVULDE EIEREN

Add Your Comment