GEVULDE PAASEIEREN

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

chocolade paaseitjes (hol)
Dr. Oetker Mix voor Kwarktaart Naturel (zonder bodem)
magere kwark citroen
slagroom
water
Lemon Curd

GEVULDE PAASEIEREN

Heerlijke gevulde chocolade eitjes

Geen zin in gekookte eieren? Deze staan ook prachtig bij het paasontbijt. Gevuld met citroenkwarktaart, onwijs lekker!

Ingredients

Directions

Steps

1
Done

Begin met de holle paaseieren. Snij voorzichting de bovenkantjes er vanaf. Dit hoeft niet recht want je echte ei is immers ook nooit recht wanneer je deze pelt. Zet de eieren in een eierdopje even aan de kant.

2
Done

Maak nu het beslag voor de kwarktaart zoals vermeld staat op de verpakking.

3
Done

Als je kwarkmix klaar is, schenk je deze voorzichtig in de holle chocolade eieren. Je vult de eieren precies tot het randje. Laat de eieren 5 min in de koelkast staan.

4
Done

Haal na 5 minuten de eieren uit de koelkast en lepel met een klein lepeltje een bolletje ui het midden van het gevulde ei. Je hebt nu een ei met een klein kuiltje in het midden. Dit kuiltje vul je voorzichtig met lemoncurd en zo heb je de eierdooier gemaakt. Herhaal dit met alle andere eieren en zet ze weer voor ruim 2 uur terug in de koelkas

admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
GEVULDE EIEREN MET AVOCADO EN LIMOEN
previous
GEVULDE EIEREN MET AVOCADO EN LIMOEN
GEVULDE EIEREN MET GEITENKAAS EN DILLE
next
GEVULDE EIEREN MET GEITENKAAS EN DILLE

Add Your Comment