4 0
PESTO GEVULDE EIEREN

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

4 grote eieren
2 eetlepels. mayonaise
1-1 / 2 eetlepel. basilicum pesto (bij voorkeur zelfgemaakte)
Hete pepersaus
Zeezout en versgemalen zwarte peper
Paprika of kleine blaadjes basilicum, ter garnering (optioneel)

PESTO GEVULDE EIEREN

Geef een zomerse draai aan de klassieke gevulde eieren recept met een paar lepels van verse basilicum pesto.

  • Serves 2
  • Medium

Ingredients

Directions

Steps

1
Done

Vul een grote pan met genoeg water om de eieren zodat de eieren onder water komen te staan, breng het water aan de kook. Met behulp van een schuimspaan laat je de eieren zachtjes in het kokende water zakken. Dek af en laat gedurende 10 minuten koken.

2
Done

Snijd de eieren voorzichtig in de lengte door.Haal met de punt van een mes de eidooiers uit het eiwit.

3
Done




4
Done

Voeg de mayonaise, pesto, en hete saus op smaak en blijven pureer tot een gladde massa. Breng op smaak met zout en peper.

5
Done

Met een lepel gelijke hoeveelheden van het mengsel in de holtes van de eiwitten. Wanneer klaar om te serveren, bestrooi met een beetje paprikapoeder of garneer met blaadjes basilicum als u dat wenst.

admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Gevulde eieren met tonijn
previous
Gevulde eieren met tonijn
GEVULDE EIEREN MET KERRIE
next
GEVULDE EIEREN MET KERRIE

Add Your Comment