Russische Eieren

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

12 eieren
1 augurk
1 kleine tube ansjovispasta
30 gram (imitatie) kaviaar
2 koppen mayonaise
1/8 liter zure room
1 eetlepel kappertjes
1 theelepel paprikapoeder

Russische Eieren

Met (imitatie) kaviaar

Zelf de lekkerste Russische eieren maken: eieren hard koken en er gevulde eieren van maken. Met (imitatie) kaviaar.

  • Serves 6
  • Easy

Ingredients

Directions

Steps

1
Done

De eieren hard koken in ongeveer 10 tot 12 minuten

2
Done

Rasp de augurk fijn

3
Done

Als de eieren gekookt zijn, laat deze even schrikken onder koud water

4
Done

Pel de eieren, snijd ze door midden en haal de eidooiers eruit

5
Done

Doe de dooiers in een kom en prak deze fijn

6
Done

Voeg de ansjovispasta hieraan toe en meng alles goed door elkaar

7
Done




8
Done

Doe het ei mengsel in een spuitzak en spuit dit in de uitgeholde halve eieren (de eiwitten dus)

9
Done

Garneer de gevulde eieren met de kaviaar

10
Done

Meng de mayonaise met de zure room, de kappertjes, de geraspte augurk en het paprikapoeder en zorg ervoor dat alles goed doorgeroerd is

11
Done

Doe deze saus in een mooie schaal en zet hier de gevulde Russische eieren in

12
Done

Russische Eieren Tips

Deze Russische Eieren kunnen ook als hapje bij een feestje worden geserveerd, in dit geval zijn er in één keer 24 hapjes gemaakt
Russische Eieren bij de lunch zijn erg lekker met toast, wit brood uit het broodrooster of knäckebrot

admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
GEVULDE EIEREN MET GEITENKAAS EN DILLE
previous
GEVULDE EIEREN MET GEITENKAAS EN DILLE
SURINAAMSE GEVULDE EIEREN
next
Surinaamse gevulde eieren

Add Your Comment