3 0
SPAANSE GEVULDE EIEREN

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

4 eieren
8 zwarte olijven, ontpit en fijngehakt
1 geroosterde rode paprika, uitgelekt en fijngehakt
1 eetlepel kappertjes, afgespoeld, uitgelekt en fijngehakt
Olijfolie
Zout
Eventueel peterselie voor garnering

SPAANSE GEVULDE EIEREN

Dit recept van Spaanse gevulde eieren is een nieuw recept. Heel simpel om te maken: wat eieren koken, de eierdooiers mengen met olijven, kappertjes en paprika en de eieren daarmee vullen.

  • Serves 2
  • Easy

Ingredients

Directions

Steps

1
Done

Kook de eieren in ca. 10 minuten hard. Laat de eieren schrikken en vervolgens helemaal afkoelen

2
Done

Pel de eieren en halveer ze in de lengte. Schep de dooiers eruit met een theelepel, zonder het eiwit te beschadigen.

3
Done

Prak de eierdooiers fijn in een kom. Voeg de fijngehakte olijven, fijngehakte geroosterde rode paprika en fijngehakte kappertjes toe en meng alles goed. Klop er dan voldoende olijfolie door om een glad mengsel te maken. Breng op smaak met zout.

4
Done

Vul de eieren met een theelepel met de olijvenpasta. Zet de eieren tot gebruik in de koelkast. Garneer de eieren eventueel met wat peterselie.

admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
de klassieker
previous
De Klassieker
GEVULDE EIEREN MET HEKS’NKAAS
next
GEVULDE EIEREN MET HEKS’NKAAS

Add Your Comment