Surinaamse gevulde eieren

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

12 eieren
5 Augurken
3 Takjes Selderij
2 Eetlepels Mayonaise
1 Theelepel Ketchup
1 Eetlepel Piccalilly
2 Theelepels Kerriepoeder of masala
Zout
Zwarte peper of fijn gehakte surinaamse peper

Surinaamse gevulde eieren

Deze Surinaamse gevulde eieren zijn gemakkelijk te maken en zien er prachtig uit. Met piccalilly en paprika voor de garnering.

  • Serves 8
  • Medium

Ingredients

Directions

Surinaamse gevulde eieren worden heel erg veel opgediend als borrelhapje of als bijgerecht.

Steps

1
Done

Kook, schrik en schil de eieren. Snijd de eieren in de lengte doormidden. Haal het eigeel met een theelepeltje uit de ei.

2
Done

Doe het eigeel in een schaaltje. Doe hetzelfde voor alle eieren. Dep de augurken droog en snijd deze in kleine blokjes erg fijn. Hak de selderij fijn.

3
Done




4
Done

Mix en prak eventueel met een vork het verzamelde eigeel met de mayonaise, ketchup, piccalilly, kerriepoeder tot een smeuige vulling.

5
Done

Voeg de augurken en selderij toe aan het mengsel. Bewaar een takje selderij of een paar blaadjes hiervan voor de garnering van de eieren. Breng het mengsel op smaak met zwarte peper en zout naar wens.

6
Done

Vul de gekookte eiwitten met het mengsel. Garneer de gevulde ei met een blaadje selderij of een klein stukje dun gesneden rode paprika of met kleine cherry tomaatjes in kleine partjes gesneden.

7
Done

Eventueel voor de garnering: Cherry tomaatjes of rode paprika.

admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Russische-Eieren
previous
Russische Eieren
gevulde eieren recepten
next
WEBU YENÁ (GEVULDE EIEREN)

One Comment Hide Comments

Russische Eieren – Zelf de lekkerste Russische eieren maken: eieren hard koken en er gevulde eieren van maken. Met (imitatie) kaviaar.

Add Your Comment