WEBU YENÁ (GEVULDE EIEREN)

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

12 eieren
4 eetlepels mayonaise
1 eetlepel (Franse) mosterd
1/2 theelepel cayennepeper
1/2 theelepel paprikapoeder
1 eetlepel piccalilly (alleen de saus)
zout en peper naar smaak

WEBU YENÁ (GEVULDE EIEREN)

Met cayennepeper en mosterd

In bijna elke cuisine vind je wel een vorm van gevulde eieren. Zo ook in de Antilliaanse keuken. Wij maken ze lekker fris en spicy met cayennepeper en mosterd. Webu yená zijn een snelle en simpele toevoeging voor elk feestbuffet

  • Serves 8
  • Medium

Ingredients

Directions

Steps

1
Done

Kook de eieren in 10 minuten tot het geel hard is.

2
Done

Kook de eieren in 10 minuten tot het geel hard is.

3
Done




4
Done
10 min

Voeg de overige ingrediënten toe aan het eigeel en prak alles met een vork totdat het een gladde massa is.

5
Done

Doe de massa in een spuitzak en vul de eiwitten ermee.

6
Done

Ter garnering kun je nog wat extra cayennepeper over de eieren strooien.
Eet smakelijk!

admin

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
SURINAAMSE GEVULDE EIEREN
previous
Surinaamse gevulde eieren
Gevulde eieren met kreeft
next
Gevulde eieren met kreeft

Add Your Comment