Russische Eieren

0
38
Russische-Eieren
Aantal personen: 6

 

Zelf de lekkerste Russische eieren maken: eieren hard koken en er gevulde eieren van maken. Met (imitatie) kaviaar.

Ingrediënten

  • 12 eieren
  • 1 augurk
  • 1 kleine tube ansjovispasta
  • 30 gram (imitatie) kaviaar
  • 2 koppen mayonaise
  • 1/8 liter zure room
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 1 theelepel paprikapoeder
BEREIDING

1De eieren hard koken in ongeveer 10 tot 12 minuten

 

2Rasp de augurk fijn

 

3Als de eieren gekookt zijn, laat deze even schrikken onder koud water

 

4Pel de eieren, snijd ze door midden en haal de eidooiers eruit.

 

5Doe de dooiers in een kom en prak deze fijn

 

6Voeg de ansjovispasta hieraan toe en meng alles goed door elkaar

 

7Doe het ei mengsel in een spuitzak en spuit dit in de uitgeholde halve eieren (de eiwitten dus)

 

8Garneer de gevulde eieren met de kaviaar

 

9Meng de mayonaise met de zure room, de kappertjes, de geraspte augurk en het paprikapoeder en zorg ervoor dat alles goed doorgeroerd is

 

10Doe deze saus in een mooie schaal en zet hier de gevulde Russische eieren in

 

11Deze Russische Eieren kunnen ook als hapje bij een feestje worden geserveerd, in dit geval zijn er in één keer 24 hapjes gemaakt
Russische Eieren bij de lunch zijn erg lekker met toast, wit brood uit het broodrooster of knäckebrot

 

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here