Webu Yená (gevulde eieren)

0
18
Gevulde-eieren
Aantal personen: 6

 

In bijna elke cuisine vind je wel een vorm van gevulde eieren. Zo ook in de Antilliaanse keuken. Wij maken ze lekker fris en spicy met cayennepeper en mosterd. Webu yená zijn een snelle en simpele toevoeging voor elk feestbuffet.

Ingrediënten

  • 12 eieren
  • 4 eetlepels mayonaise
  • 1 eetlepel (Franse) mosterd
  • 1/2 theelepel cayennepeper
  • 1/2 theelepel paprikapoeder
  • 1 eetlepel piccalilly (alleen de saus)
  • zout en peper naar smaak

Bereiding

1Kook de eieren in 10 minuten tot het geel hard is.

 

2Voeg de overige ingrediënten toe aan het eigeel en prak alles met een vork totdat het een gladde massa is.

 

3Doe de massa in een spuitzak en vul de eiwitten ermee.

 

 

4Ter garnering kun je nog wat extra cayennepeper over de eieren strooien.
Eet smakelijk.

 

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here